Om mig

Mit navn er Mette Sandlykke og jeg har været lærer siden jeg dimitterede fra Læreruddannelsen i Aalborg i 2012. Efter læreruddannelse fortsatte jeg mine studier på Århus Universitet, hvor jeg startede på Dansk Didaktik. Undervejs blev jeg dog ansat på en fantastisk skole, som gjorde, at jeg blev så bidt af at undervise, at jeg lagde kandidatstudierne på hylden og gik all in på undervisningen. 

 

 

Motivationen til opgaveskyen

Gennem min første tid som lærer brugte jeg meget tid på at finde de materialer, jeg ville bruge til mine elever. Jeg synes at mange af opgaverne var gamle og kedelige og ikke rigtigt passede til det, jeg stod og manglede. Derfor begyndte jeg at lave opgaverne selv, så de var, som jeg gerne ville have dem.

Mit mål var at komme væk fra “de kedelige kopier” i sort/hvid og gamle lærebøger med billeder fra 1997. Jeg ville pimpe opgaverne op med et sjovere layout og billeder, som gjorde, at eleverne fik lyst til at lave/læse dem. På et tidspunkt havde jeg så mange liggende, at jeg tænkte, at jeg ville dele dem med andre lærere. Derfor lavede jeg hjemmesiden og udgav opgaverne i 2015. 

 

Opgaveskyen findes også på facebook. Her kommer der opslag op, når der kommer nye materialer ud på hjemmesiden.

2 weeks ago

Opgaveskyen.dk
Nu er skoleåret snart slut, og disse opgaver er nu opdateret til dette skoleår. Her kan eleverne evaluere og tænke over året, der er gået. Der skal både skrives og tegnes. Der er også foldebogen med tasken, som er opdateret til det kommende skoleår. Det er en velkomst opgave, som har omdrejningspunkt om eleverne og det kommende skoleår, de skal starte på.Derudover en masse andet til skolestart 2023Find det på www.opgaveskyen.dk/skolestart ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Opgaveskyen.dk
Nu er der nye hæfter på hjemmesiden til et nyt mylderbillede. Denne gang er det insektmylder. 🐞🦋Der findes to forskellige hæfter med opgaver til billedet. Der skal læses og skrives med udgangspunkt i det, der sker på billedet. De er i to niveauer, hvor det ene er med korte ord og det andet er med en del sværere ord. Tegningen vrimler med forskellige insekter og planter, derfor er det også oplagt at bruge det i NT NU, hvor de selvsamme insekter og planter er i skovbunden og luften. På hjemmesiden finder du også billedet med en ordliste over insekter, dyr og planter på billedet. Er super samtalebillede til arbejdet med insekter. Billedet er tegnet af @an_tons.dk Du finder opgaverne enten under nyheder eller www.opgaveskyen.dk/myldrebilleder/ , hvor de andre myldrebilleder også ligger 😁☀️#insekter #insektmylder #skolelærer #Indskoling #opgaveskyen ... See MoreSee Less
View on Facebook

Jeg har lige oprettet en instagramprofil. Her kommer billeder og andre kreative ideer til undervisningen, pyntning af klasselokaler osv.. Du kan følge den her:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Opgaveskyen.dk | Mette Sandlykke | 2018