Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
116 indlæg.
Nicholas Nicholas fra Farum skrev den 27. marts 2019 kl. 10:17
Super fine ting du laver. TAK
Ada Horn Ada Horn fra Torshavn skrev den 4. februar 2019 kl. 17:00
Tak for en fin side med meget godt undervisning materiale. Hæftene og hele materialet er så fint og flot lavet. Fantastisk at snuble over sådanne skatte 🙂 tusind tak ??
Nisa Akhtar Nisa Akhtar fra Greve skrev den 30. januar 2019 kl. 07:37
Super god side. Det er lige til at plukke ud og bruge,
Anonym Anonym fra Danmark skrev den 17. januar 2019 kl. 00:27
Kære dig,
Jeg vil bare sige, at det er helt fantastisk, at kunne bruge din side og materiale. Jeg er gået under jorden og på KriseCenter med mine børn og dét, at de ikke skal komme bagud, men at kunne finde materiale og holde dem up-to-date indtil vi kommer ud/ de skal tilbage til almindelig skole (selvom der også er undervisning her), giver os/dem SÅ utrolig meget!
Tusinde tak! <3
Livia Livia skrev den 21. september 2018 kl. 20:51
Hello! I'd like to thank you for creating such a wonderful material. I'm from Brazil, I'm trying to learn Danish by myself and finding your website helped me so much. I'm a visual learner and everything you created here is so amazing and I'm so thrilled to use it and learn this beautiful language. Sorry for sending this message in English.

Tak!

Med venlig hilsen,
Livia
Maria Maria fra Ringsted skrev den 21. september 2018 kl. 10:03
Hej

1000 tak for en helt igennem fantastisk hjemmeside, med fede opgaver. Glæder mig til, at skulle præsentere dem for mine elever.

Maria
Heidi Heidi fra Ballerup skrev den 13. september 2018 kl. 11:06
Tusind, tusind tak for en fantastisk side. Nem og overskuelig, og hold nu op, spækket med fine og fremragende opgaver. Beundrer dig for dit overskud til at lave opgaverne OG dele dem med os andre herinde. Helt vildt så mange lækre ting du har lavet, og når man så både har dansk og engelsk - det er jo rent guf. ??

Stor respekt og fuld af beundring,
Heidi
Anne-Marie Wendelboe-Pedersen Anne-Marie Wendelboe-Pedersen fra Hørsholm skrev den 8. september 2018 kl. 08:09
En helt fantastisk hjemmeside fuld af skønne opgaver og man må sige du har lykkedes med at pimpe undervisningsmaterialet op på et højt og kreativt niveau. Elsker at arbejde med dine opgavesæt og hver gang jeg "går" ind og se, så har du lavet nyt. Tusinde tusinde TAK for at jeg som lærer kan bruge løs af dit lækre materiale i alle fag. Taknemmelig hilsner Anne-Marie
Rosa Elena Garcia Rosa Elena Garcia fra Silkeborg skrev den 30. august 2018 kl. 09:56
1000 TAK for en fantastisk hjemside ???
Charlotte Wedel Charlotte Wedel fra Holstebro skrev den 16. august 2018 kl. 21:30
Jeg er imponeret over mængden og niveauet. Jeg har stor respekt for det store stykke arbejde, du har lavet - og som vi andre kan få glæde af. Stor ros 🙂
Kent Vad-Pedersen Kent Vad-Pedersen fra Jelling skrev den 2. august 2018 kl. 10:16
Ligesom alle andre, vil jeg gerne rose dig. Mine elever er særligt glade for dine detektiv Benny. Hvis du magter at lave flere, er jeg sikker på, at de vil vække jubel.
Liselotte Ring Kryger Liselotte Ring Kryger fra Espergærde skrev den 21. juni 2018 kl. 04:10
Hold nu op, hvor er det et MEGASTORT arbejde du her har lavet. Det er simpelthen så flot og gennemarbejdet, at man ikke kan andet end bøje sig dybt i støvet. TUSIND TAK, fordi du deler med os andre. Det er virkelig dejligt!
Anders Anders fra Valencia skrev den 10. juni 2018 kl. 10:43
Jeg er udlandsdansker med en engelsk kone og vores fælles datter på 9. Det er en udfordring at vedligeholde og udvikle vores datters niveau for skriftligt dansk, så hun på et tidspunkt kan vende tilbage til det danske skolesystem.

Til det formål er opgaverne her på Opgaveskyen en uvurderlig hjælp. Niveauet er højt, og der er tilpas mange af dem til, at vi kan arbejde med nye opgaver hver weekend.

Tusind tak for det arbejde der bliver lagt i det her site. Det har en virkelig positiv effekt på vores læring – og dermed på vores datters muligheder senere hen.

På trods af at vi kun er udlandsdanskere i en periode, kan vi nu f.eks. ikke længere benytte os af bibliotekssystemets eReolen til at låne læsebøger på dansk til vores datter. Det er vanvittigt, da det kun skaber problemer senere hen, når danske børn skal tilbage til det danske skolessytem.

Så det er fantastisk, at der er initiativer som dette. Tak igen for den store hjælp!
Maibritt Schubert Maibritt Schubert fra Hjørring skrev den 4. juni 2018 kl. 20:15
Hej med jer ??
Super fed side ???
Jeg har et par forslag ? måske I synes det er noget I kan bruge....

Det alfabetspil I har under dansk indskoling ville være helt fantastisk at få på engelsk ?

En tilføjelse til alfabetspillet i dansk indskoling ku være kort med konsonantklynger som st- sm- bl- gl- fl osv osv og med udlyd -ng -rd -ft -re -st osv

De bedste hilsner
Maibritt
Maibritt Schubert Maibritt Schubert fra Hjørring skrev den 3. juni 2018 kl. 22:15
1000 TAK for en fantastisk side ???
Jeg bruger den både i dansk, engels og NT - børnene er vilde med opgaverne.

Er det muligt at der kommer opgaver til de sidste 3 dyregrupper (padder, krybdyr og fugle) som I har på oversigten over dyregrupper. Min 2.klasse er godt igang med pattedyr, fisk og insekter ???

De bedste hilsner
Maibritt
Mie Mie fra viborg skrev den 28. maj 2018 kl. 18:22
Fantastisk side. Bare så godt et arbejde. Hvornår tror du de sidste 60 ord kommer? Vi har med glæde brugt de første 60 af de 120 ord. ?
Karina Pedersen Karina Pedersen fra Skjern skrev den 28. maj 2018 kl. 11:32
Hejsa

Først vil jeg lige sige, tusind tak for et super godt materiale og så er det endda gratis. TAK FOR DIG 🙂

Jeg har i dag haft en elev der har arbejdet med Vehicles og Fruit. Han hader engelsk fordi han har det svært, men i dag kom der smil frem. Han knoklede derud af fordi materialet er imødekommende og inspirerende. 🙂

Han fandt dog en lille fejl i Fruit temabogen. På siden hvor der skal trækkes streger imellem og og billede, står der lemon 2 steder og der mangles orange. Bare til info 🙂

Mvh Karina
Christinna Christinna fra Aalborg skrev den 25. maj 2018 kl. 08:17
TUSINDE, TUSINDE tak for alle de fantastiske opgaver! Det letter virkelig min hverdag. Og hvor er det dejligt med en "engelsk-afdeling" også. Det har jeg manglet. Så TAK!
Maiken Maiken fra Esbjerg V skrev den 22. maj 2018 kl. 13:15
Så fine opgaver! Tak for det gode arbejde.
Cathrine Cathrine fra Gladsaxe skrev den 18. maj 2018 kl. 09:46
Den fedste side!
Har ledt efter inspiration og det er er bare siden!
Fortsæt!